torstai 13. syyskuuta 2018

Dinner in the Dark Virgin Oilissa

Back in bussiness, luulisin. Kesä on mennyt nopeasti, enkä ole pitkään aikaan kirjoitellut. Pahoittelut siitä. Johtuu siitä että on ollut kaikennäköistä stressiä, koska minulle erittäin läheinen ihminen sairastui vakavasti. Lisäksi perheemme kissa kuoli äkillisesti kesällä. 😭 Voimattomuus on ollut syy sille etten ole tännekään jaksanut kirjoitella. Mutta jos nyt lähiaikoina taas yrittäisin kirjoitella välillä.


Kävin aikaisemmin viikolla Raflaamon elämyspäivillä Virgin Oilissa dinner in the darkeilemassa. Koko hupi maksoi 25 euroa ja siihen kuului 4 ruokalajia, lasi kuoharia ja lasi viiniä. Ideana oli että syödään silmälaput silmillä. Eli en ole nähnyt mitään, mitä olen suuhuni laittanut,  joten kuviakaan ei ole. Vähän kyllä kiinnostaa minkähän näköisiä annokset olivat, mutta kun minä en nähnyt niitä, niin ette tekään saa nähdä. 😏 Kaikki ruoat oli suunniteltu helposti syötäviksi, sillä kolme ruokalajia neljästä olivat lusikkakamaa.

Aluksi saimme jotain sosemaista keittoa. Ensin luulin haistavani jotain kalaista ja äyriäismäistä.  Sitten aloin haistaa jotain vielä kammottavampaa: tryffeliä. Luulen, että vihaan tryffeliä, sillä kerran yksi kokki keitteli tryffelilientä ja se haju oli jotain niin järkyttävää, että minulla meinasi tulla oksennus. Tämän keiton koostumus oli kuitenkin aika kiva, vähän kuin porkkanasosekeiton. Maussa oli vähän jotain lihaliemimäistä ja sitten vähän sitä tryffeliä. Se oli yllättävän OK. Ihan hyvää, kunhan ei syönyt liikaa. Tosi suolaista se ainakin oli. Mutta sen tryffelin haju pilasi minulla ainakin aika lailla.
Alkuruoaksi paljastui hummerikeitto tryffeliöljyllä.

Toisessa alkuruoassa tuoksui vahvasti kala ja kurkku. En tiennyt että kurkku voi tuoksua niin voimakkaasti. Tätä oli jo vähän vaikeampi syödä, koska meillä oli vain haarukka. Eikä ollut helppo sanoa milloin lautanen oli tyhjä, koska sitä ei nähnyt. Pyörittelin haarukkaa varmaan tovin siinä. Lautasella maistui ihan selvä tsatziki ja sitten jotain outoa kalamaista. Tuntui siltä että söisin savustettua kalannahkaa ja aluksi luulinkin että olen pistänyt nahkaa suuhun ja sylkäisin sen pois. Sitten aloin miettiä olisiko se jokin vegaaninen kalajuttu. Esimerkiksi porkkana, joka on savustettu lohen makuiseksi. Paljastui kuitenkin että kyseessä oli savustettua haukea ja tsatzikia.

Pääruoaksi oli kanarisottoa. Se oli aika helppo arvata. En ole varmaan ikinä tilannut risottoa ulkona syödessäni, mutta oli tämä ihan hyvää. Aika suolaista taas, mutta ehkä suolaisuus myös korostuu kun ei näe. Tai en tiedä, eihän suolaisuutta muutenkaan näe.

Jälkiruoaksi oli valkosuklaamoussea ja sen päällä oli jotain poksuvia karamellihippusia. Jälkiruoka oli minusta hyvää. Ei liian makeaa tai liian tuhtia. Helppo ja kiva. Hapokkuutta annokseen toi vadelmahillo ja jokin appelsiinin makuinen.

Oli oikein hauskaa. Voisin mennä toistekin syömään silmät kiinni. 😎Elämyspäivillä on myös kaikkea muuta kivaa, joten kannattaa katsoa jos johonkin vielä mahtuisi mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti