perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kuka Viiniä Kengissä?

Kuvaus: Lotta Seppä
Minulta aina kysytään juonko viiniä kengistä, mutta pettymykseksenne niin en juo. 😆 Tykkään kyllä kengistä... mutta viiniä juon vielä toistaiseksi ainakin lasista. 

Olen Greta ja tämän blogin kirjoittaja. Tuossa on minusta kuva Vinstituutin vuosijuhlissa. Kiitos Lotalle kuvista! 😊
Blogin nimi tulee siitä, että minulla on viinipulloille oma kenkä. Sellainen ihana korkea koristekenkä, jota toivoin joskus joululahjaksi ja sain. ❤ Blogin kuvat ovat yleensä minun ottamia jos ei ole erillistä mainintaa. Eli kuvia ei saa käyttää ilman lupaa. Toki on ihan kiva jos blogitekstejä jaetaan. 😊

Blogin olen aloittanut joskus pari vuotta sitten kun kävin ensimmäisen viinikurssin. Opiskelin silloin vielä toimistojuttuja, mutta viini vei mennessään (nyt en tarkoita ihan sataprosenttisen kirjaimellisesti, koska sehän olisi hirveää. Toki tämä on ehkä tulkintakysymys 😉) ja viime syksynä aloitin virallisesti restonomin opinnot Haagassa. Sivuaineena opiskelen journalismia aina kun se mahtuu lukujärjestykseen. 

Blogissa keskitytään viiniin ja ruokaan ja kaikkeen siihen löyhästi liittyvään. Drinkit ovat myös sellainen asia, jotka minua kiinnostavat ja ehkä opettelen joskus myös viskejä. Kirjoitan aika lailla ravintoloista, tapahtumista ja joskus myös omista havainnoista ja elämästä. Minulla näitä päähänpistoja riittää, joten joskus voi vaikka olla odotettavissa jokin hassu video viiniin liittyen. Pesin mm. kerran hiuksia viinillä. 

Blogi löytyy myös facebookista: Facebook. Ja instagramista nimellä viiniakengissa. Näitä kannattaa seurata. 😉  


Kuvaus: Lotta Seppä 
Mitäs muuta minusta? Hmm... no, minulla on pienoinen viinikaappi, jonka tarinan voi lukea tästä: Ostin viinikaapin! Hänkin on jo yli vuoden vanha. Viinin lisäksi harrastan paritanssia. Nyt lähinnä argentiinalaista tangoa ja progressiivista, eli tavallaan lajitonta luovaa paritanssia. 

Ruokaa harrastan enimmäkseen vain ulkona syömisen muodossa. Joskus kokkailen jotain kotona... niin ja sitten minähän opiskelen tavallaan chefiksi, mutta voin sanoa jo ettei minusta sellaista tule, koska vihaan keittiötä ja olen siellä kuin kala kuivalla maalla. Viha on ehkä liioittelua, mutta you get the point. Mutta onneksi keittiöopinnot ovat vain pieni osa tätä kokonaisuutta ja löytyy myös juomia ja kaikkea muuta jännittävää.

Ei kai minulla muuta. Nautinnollisia luku- ja viinihetkiä. 😊

#viiniakengissa #haagarestonomi 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti