perjantai 24. helmikuuta 2017

Voga sparkling

Tällainen uutuus löytyi Alkosta, 3,98 €. Pullo on pieni ja epätavallisen näköinen. Näyttää vesipullolta tai parfyymipullolta. Täytyy myöntää että tavallaan pullon takia ostin, koska se pisti silmään ja ajattelin että aina voi kokeilla. Painelin kassalle ja minusta oli huvittavaa että Alkon täti kutsui minua kullaksi. 

"Voi kulta, kun mä en nyt ehtinyt nähdä sun henkkareita" 

Vilautin ajokorttia liian nopeasti. Mutta olihan tuo ihana tapa sanoa. Mielestäni asiakaspalvelijoiden pitäisi alkaa kullattelemaan. Vaihdoimme vielä pari sanaa pullon ulkonäöstä ja kysyin onko kuohari hyvää, johon kassa vastasi että on todella hyvää. Täytyy sanoa, että tämä kulta on samaa mieltä. 


Nimi: Voga sparkling extra dry

Maa & Alue: Italia

Rypäle: Chardonnay

Väri: Melkein väritöntä. Hyvin vaalean keltaista. 

Tuoksu: Tuoksu ei ole kovin runsas, mutta siinä on sitrusta, päärynää, aprikoosia ja mausteisuutta. 

Maku: Kuivaa, päärynäistä ja omenaista kuplivaa. Hapot ovat tasapainossa hedelmän kanssa ja minusta tässä on kiva pieni rusinainen jälkimaku. Kevyt ja raikas kuohari, jossa on myös mausteisuutta ja yrttisyyttä. Lisäksi maussa on aromaattista kukkaisuutta, eikä maun pituuskaan ole kauhean lyhyt. Sanoisin että jopa yllättävän pitkä. Ihastuttava kuohuviini. Harmi ettei saa vielä isommassa pullossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti