lauantai 31. joulukuuta 2016

Viinivuoteni 2016

Mennyt vuosi on ollut minulle ainakin viinin suhteen merkittävä. :) Kävin ensimmäisen viinikurssin ikinä keväällä ja ihastuin totaalisesti. Heti kurssin loputtua perustin tämän blogin, joka oli alkumetreillä aika kämäisen näköinen. Aloin kuitenkin pikku hiljaa kirjoittamaan ja pitämään kirjaa maistelemistani viineistä. Takaraivossa pyöri koko ajan ajatus siitä, että haluan oppia lisää ja lisää ja ehkä vielä joskus kehittyä ammattilaiseksi. 

Oikeastaan tein syksymmällä blogiin isompia muutoksia. Tuunailin ulkoasua aika paljon ja aloin kirjoittaa säännöllisemmin. Vaikka nyt olen vähän laiskotellut, koska olen ollut kipeä, eikä ole tullut nuhanenäisenä oikein juotua. 
Kesällä taas olin kuusi viikkoa lapsenvahtina ja asuin Hyvinkäällä. Ei siinä lapsen kanssa oikein viiniä juotu. Siksi oli aika hiljaista kesällä. Mutta perustin vähän aikaa sitten blogilleni facebook-sivut ja olen iloinen kaikista 50 tykkäyksestä, jotka olen lyhyessä ajassa saanut. :) On kiva huomata, että lukijoita löytyy. Olisi kiva kuulla mitä mieltä te blogista olette? Kommentteja ei ole kauhean paljon ollut. Toivoisin myös että kaikki lukijat, joilla on facebook tykkäisivät facessa. Täältä löytyy: Facebook: Viiniä Kengissä. Mutta blogi kasvaa varmaan sitä mukaa kun minäkin kehityn. Täytyy vain jatkaa opiskelua. 

Tämän vuoden aikana olen maistellut jo aika monia viinejä ja on kiva huomata että maku kehittyy koko ajan. Mutta pikkuhiljaa, sillä enhän minä voi tässä joka päivä lipitellä. Maistettavaakin on vielä hirveästi! Onneksi viineilyn voi liittää opiskelijaelämään aika kätevästi. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että viinin juomisesta on tullut vähän vaikeaa välillä. Ihan jo bloginkin takia. Minulta kyllä useimmiten löytyy viiniä kaapista, mutta sitä ei voi juoda tuosta noin vaan. Pullo täytyy muistaa kuvata ja heti avatessa täytyy kirjoittaa jonkinlaiset muistiinpanot, ettei arvio unohdu. Eli toisin sanoen, pulloa ei voi avata ihan koska vaan ja missä vaan. Usein on kyllä kännykkä, mihin voi kirjoittaa muistiinpanoja. Mutta sitten joskus ei ole läpinäkyviä viinilaseja. Yhdellä ystävälläni on vihreät lasit ja aina kun juon hänen luonaan viiniä, kaadan sitä ensin läpinäkyvään purkkiin katsoakseni värin. Siinä minulle sitten aina vähän naureskellaan. 

Aion ensi vuonna ostaa itselleni viinikaapin. Oikean sellaisen, mutta opiskelijabudjettiin sopivan. Tämä on uuden vuoden lupaus. Mahtavaa uutta vuotta kaikille! Toivotaan että ensi vuodesta tulee hyvä. :) Menenkin tästä kohta juomaan skumppaa, mutta arviot tulevat ensi vuonna. ;) Jos nuhanenä haistaa jotain. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti