keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Gancia Asti

Tänään piti juoda skumppaa, koska when life gives you lemons, make lemonade! Hyi, miten kliseiseksi rupesin. Oli hyvä päivä. Lyhyesti: onnistuin pitämään pienen puheen, kadulla jaettiin ilmaisia mausteruokapaketteja, juttelin ihanan opettajan kanssa koulutuksesta ja sain vähän selvennettyä sekavia opintosuunnitelmiani. :) 
Tämä Asti on minulle jo lukioajoilta tuttu viini ja varmasti hyvin tuttu monelle muullekin. Tätä juotiin aina lukion kotibileissä. Ja nyt sorruin ostamaan sitä ihan vain koska Alkon kylmähyllyssä ei ollut hirveästi valinnanvaraa. Mutta, ei tämä pahaa ole. Tämä oli sellainen keskipieni pullo joka maksoi 7,48 € ja näyttää siltä että alko myy pulloa neljässä eri koossa. Saa ihan ison pullon suureen makeanhimoon, jos haluaa. Nimi: Gancia Asti

Maa & Alue: Italia

Rypäleet: Moscato Bianco di Canelli

Väri: Kirkas, vaalea, sitruuna. 

Tuoksu: Todella päärynäinen. Lisäksi kukkainen, jossa vähän omenaa. 

Maku: Makeaahan tämä on ja helposti lähestyttävää. Jopa siirappisen makea viini, mutta onneksi on jonkin verran happoja pelastamassa. Maussa selvää päärynää ja rusinaisuutta. Lisäksi vähän omenaa ja sitruunaa. Kiva kuohu ja laadukkaampi viini kuin joku perus halpa teiniskumppa. Oikein suositeltavaa. Vaikka jälkiruoaksi tai ihan vain seurustelujuomaksi. Ei tätä kyllä ihan hirveästi jaksa juoda, koska on sen verran makeaa, mutta hyvää. Juokaa viileänä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti